Alireza مدیر سایت وضعيت:
آفلاين 27 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 810 امتياز: 48009
تشکر کرده: 400 تشکر شده 289 بار در 182 پست
محل سكونت: K A R A J
ارسال شده در:
سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 16:16:01
موضوع مطلب: قوانین جدید سایت ( 89/2/14 )
سلام به تمامی دوستان و کاربران محترم سایت آدم فروش.
قبل از اینکه بخوام چیزی رو بگم از تمامی دوستانی که به سایت لطف داشتن تشکر و قدر دانی ویژه ای میکنم.
همچنین از تمامی دوستانی که باهاشون یک موقع بد صحبت کردیم , من و محسن , عذر خواهی میکنیم.
قوانین جدیدی رو با تصمیم گیری من و محسن عزیز از امروز به بعد تنظیم کردیم که خدمت شما عزیزان اعلام میکنیم.
این رو هم بگم این قوانین احتمال اینکه یا تغییر بکنه یا اضافه بشه در هر موقع زمانی احتمالش هست و هر کسی که با قانونی مشکلی داشت یا پیشنهادی برای بهتر شدن اون قانون یا کل قوانین داشت میتونه داخل همین تاپیک بگه.
اما قوانین.
1- از ارسال پستهای ممنون , متشکر , خیلی خوب بود , دستت درد نکنه , عالــــــــــــــــــــــــــی و همچین مواردی حتمآ خودداری کنید.چون باعث شلوغی سایت میشه.برای تشکر میتونید از کلید که در هر پست موجود هستش استفاده کنید.
2- خیلی زا جاها دیده شده که بعضی از دوستان به کل کل میپردازن که باز هم ازشون درخواست داریم هیچ جای دیگه ای از سایت این کار رو انجام ندن.چون اینجا یک محیط کاملآ دوستانه هست.
3- اگر کسی رو دیدید که پست نامربوطی ارسال کرده سریعآ به من یا محسن یا مدیر بخش یا سرپرست سایت اطلاع بدید تا موضوع درست بشه.
4- از بی احترامی به شخص یا اشخاصی ( چه معروف و چه غیر معروف ) جدآ بپرهیزید.در صورت مشاهده برخورد جدی خواهد شد.
فعلآ همین.
پیشنهاد یا انتقادی داشتید داخل همین تاپیک اعلام کنید.
KingOFPop مدیر صندلی داغ وضعيت:
آفلاين 8 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 719 امتياز: 27570
تشکر کرده: 172 تشکر شده 67 بار در 55 پست
محل سكونت: Tehran
ارسال شده در:
سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 16:57:09
موضوع مطلب:
فوقالعاده با این بند 1 موافقم چون من قبلا تو فروم فوتیران که عضو بودم(البته الانم هستم ولی دیگه فعالیت ندارم) سخت گیرانه ترین قانونشون مبارزه با اسپمرها بود که هی پست الکی میدادنند البته به دوستان اسپمرمون بر نخوره ها من خودم بشدت با این بند موافقم قوانین جدید خیلی منتقی تر بنظر میان درباره ی پست نامربوطم یه کم بیشتر توضیح بدین یعنی چی مثلا؟
پيغام
Alireza مدیر سایت وضعيت:
آفلاين 27 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 810 امتياز: 48009
تشکر کرده: 400 تشکر شده 289 بار در 182 پست
محل سكونت: K A R A J
ارسال شده در:
سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 17:02:21
موضوع مطلب:
پست های نامربوط پستهایی هست که بعضی افراد با ادبیات خیلی بدی میان و پست میدن و فحش میدن توی خیلی از جاها.که تا جایی که شده سریعآ بهش رسیدگی شده و اون فرد بن شده.اون قانون به این خاطر بودش. منظور با فرد خاصی نیست.