کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   سایت آدم فروش هر لحظه در حال به روز شدن با تغییرات جدید است

به زودی با ورژن جدید آپلود سنتر و گالری عکس در خدمت شما هستیم
  امروز 12 شهريور ماه ، 1389

Persian Shadmehr Aghili Fan Club | کانون هواداران شادمهر عقیلی در ایران: تالار گفتمان

- نمايش موضوعات - قوانین جدید سایت ( 89/2/14 )
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
قوانین جدید سایت ( 89/2/14 )

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      صفحه اول انجمن -> قوانین فروم

نويسنده پيغام

Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
27 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 810
امتياز: 48009
تشکر کرده: 400
تشکر شده 289 بار در 182 پست

محل سكونت: K A R A J

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 16:16:01    موضوع مطلب: قوانین جدید سایت ( 89/2/14 ) پاسخ همراه با اعلان

سلام به تمامی دوستان و کاربران محترم سایت آدم فروش.

قبل از اینکه بخوام چیزی رو بگم از تمامی دوستانی که به سایت لطف داشتن تشکر و قدر دانی ویژه ای میکنم.
همچنین از تمامی دوستانی که باهاشون یک موقع بد صحبت کردیم , من و محسن , عذر خواهی میکنیم.

قوانین جدیدی رو با تصمیم گیری من و محسن عزیز از امروز به بعد تنظیم کردیم که خدمت شما عزیزان اعلام میکنیم.
این رو هم بگم این قوانین احتمال اینکه یا تغییر بکنه یا اضافه بشه در هر موقع زمانی احتمالش هست و هر کسی که با قانونی مشکلی داشت یا پیشنهادی برای بهتر شدن اون قانون یا کل قوانین داشت میتونه داخل همین تاپیک بگه.

اما قوانین.

1- از ارسال پستهای ممنون , متشکر , خیلی خوب بود , دستت درد نکنه , عالــــــــــــــــــــــــــی و همچین مواردی حتمآ خودداری کنید.چون باعث شلوغی سایت میشه.برای تشکر میتونید از کلید که در هر پست موجود هستش استفاده کنید.

2- خیلی زا جاها دیده شده که بعضی از دوستان به کل کل میپردازن که باز هم ازشون درخواست داریم هیچ جای دیگه ای از سایت این کار رو انجام ندن.چون اینجا یک محیط کاملآ دوستانه هست.

3- اگر کسی رو دیدید که پست نامربوطی ارسال کرده سریعآ به من یا محسن یا مدیر بخش یا سرپرست سایت اطلاع بدید تا موضوع درست بشه.

4- از بی احترامی به شخص یا اشخاصی ( چه معروف و چه غیر معروف ) جدآ بپرهیزید.در صورت مشاهده برخورد جدی خواهد شد.

فعلآ همین.
پیشنهاد یا انتقادی داشتید داخل همین تاپیک اعلام کنید.

موفق و شادمهری باشید.

( اپدیت 89/2/15 )

Danial Official WebSite & Very Perfessiol Website & Hosting Coming Soon After 2 Years

DaN!AL !S My L!f

آخرين ويرايش توسط Alireza در تاريخ سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 23:44:15; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Alireza تشکر کرده اند hidden, Hoosein66, shadmehrs, farda2007, Nikshad, absolut, KingOFPop, Amir-M

نويسنده پيغام

KingOFPop
مدیر صندلی داغ
مدیر صندلی داغ

8 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 719
امتياز: 27570
تشکر کرده: 172
تشکر شده 67 بار در 55 پست

محل سكونت: Tehran

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 16:57:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فوقالعاده با این بند 1 موافقم چون من قبلا تو فروم فوتیران که عضو بودم(البته الانم هستم ولی دیگه فعالیت ندارم) سخت گیرانه ترین قانونشون مبارزه با اسپمرها بود که هی پست الکی میدادنند البته به دوستان اسپمرمون بر نخوره ها من خودم بشدت با این بند موافقم قوانین جدید خیلی منتقی تر بنظر میان درباره ی پست نامربوطم یه کم بیشتر توضیح بدین یعنی چی مثلا؟

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

نويسنده پيغام

Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

27 مهر ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 17:02:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

پست های نامربوط پستهایی هست که بعضی افراد با ادبیات خیلی بدی میان و پست میدن و فحش میدن توی خیلی از جاها.که تا جایی که شده سریعآ بهش رسیدگی شده و اون فرد بن شده.اون قانون به این خاطر بودش. منظور با فرد خاصی نیست.

( اپدیت 89/2/15 )

Danial Official WebSite & Very Perfessiol Website & Hosting Coming Soon After 2 Years

DaN!AL !S My L!f

کاربرانی که برای این ارسال از Alireza تشکر کرده اند KingOFPop, shadmehrs, farda2007

نويسنده پيغام

Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

27 مهر ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 23:42:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بند 4 به قانون اضافه شد.

( اپدیت 89/2/15 )

DaN!AL !S My L!f

نويسنده پيغام

mahyar2000
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن

9 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3218
امتياز: 119804
تشکر کرده: 107
تشکر شده 472 بار در 342 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 15 ارديبهشت ماه ، 1389 15:16:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اطاعت میشه

واسه بد بيني و حرفات تو رو تنها بذارم

--------------------------------------------------------------

ترس من از خنده هاي تلخ و بي روح لب توست

كاش بدوني دل تنهام گم شده تو اين شب تار...

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

نويسنده پيغام

ehsanyeganeh
مدیر بخش کامپیوتر
مدیر بخش کامپیوتر

6 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1157
امتياز: 43781
تشکر کرده: 176
تشکر شده 221 بار در 174 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:01:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

منم با بند 1 موافقم

در کلیه مراکز فروش محصولات فرهنگی

به زودی سایت دانلودهاا!!!!!!

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

صفحه اول انجمن -> قوانین فروم

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)

مديريت بخش انجمنها